miercuri, 12 octombrie 2016

Ceasurile spion sunt un adevarat gadget

Tehnologia a evoluat suficient de mult in ultimii ani astfel incat astazi sa fie disponibile pe piata cele mai noi si avansate gadgeturi la preturi pentru toate buzunarele. In aceasta categorie pot fi incluse chiar si ceasurile spion, care reprezinta o alegere potrivita pentru toti cei care doresc sa isi protejeze bunurile din locuinta, de la locul de munca sau din oricare alt spatiu. Aceste gadget-uri se prezinta sub diferite forme, atat ca niste ceasuri obisnuite de mana, cat si ca unele pentru locuinte, avand montata o camera ascunsa, ce poate inregistra atat video, cat si audio.


Functii esentiale

Cele mai multe camere cu care sunt dotate ceasurile sunt capabile sa inregistreze la o rezolutie foarte buna, de 1280 x 1080, in timp ce durata necesara pentru o incarcare completa este mai mica de o ora si jumatate, iar autonomia este de 60 de minute. Cu toate acestea, daca dispozitivul se afla la incarcat, acesta poate rula non stop, iar memoria poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD de pana la 32 de GB.

Usor de utilizat

Aceste dispozitive vin la pachet si cu un manual de utilizare, insa fiecare dintre ceasuri pot fi folosite cu usurinta, utilizatorii stiind doar cateva reguli simple: pentru activare si inchidere trebuie tinut
apasat butonul principal 3 secunde, in timp ce pentru a activa functia de inregistrare, butonul trebuie apasat o secunda.

Avantaje iUni


Locul potrivit unde pot fi testate ceasuri spion este showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei, unde clientii au ocazia de a se juca cu acestea, astfel incat sa fie siguri ca vor face cea mai buna alegere. Mai mult, preturile variaza de la 140 de lei, pana la peste 700 de lei pentru cele mai avansate dispozitive, iar pentru comenzile a caror valoare depaseste 499 de lei se acorda transportul gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu