miercuri, 1 iunie 2016

Conditii Bune de Cazare in Bucuresti

Cu siguranta ca fiecare dintre noi am ajuns la un moment dat in capitala tarii, fie intr-o excursie, fie pentru vizitarea unei rude sau ca am fost trimisi de la serviciu, si bineinteles ca de fiecare data am avut nevoie de un loc de cazare. Hotelurile si pensiunile in Bucuresti sunt destul de costisitoare, spre deosebire de restul tarii, motiv pentru care cei mai multi aleg cele mai ieftine variante, chiar daca conditiile nu sunt cele mai grozave.


Cu toate acestea, o solutie grozava, de care multe persoane nu tint cont sau nu au auzit, o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier. Aceasta varianta reprezinta cea mai buna solutie in special atunci cand se cazeaza minim doua persoane, deoarece tariful se imparte egal. Regimul hotelier presupune ca o garsoniera, un apartament, o casa, o vila sau o cabana sa fie inchiriata pentru o perioada scurta de timp, iar tariful sa se calculeze in functie de numarul de nopti rezervate.

Pret mai mic   


Acest fenomen este mult mai des intalnit in strainatate, insa incepe sa fie adoptat treptat si de marile orase ale tarii noastre. Marele avantaj al acestei solutii este faptul ca pretul este mai mic decat cel al unei camere de hotel care propune conditii similare, motiv pentru care este usor de inteles de ce este de preferat.

Conditii mai bune


De asemenea, o camera de hotel propune dimensiuni modeste, care de cele mai multe ori sunt insuficiente pentru a avea o sedere confortabila, in timp ce un apartament propune o suprafata de cel putin 3 ori mai mare, in functie de numarul de camere. Cu alte cuvinte, se beneficiaza de confortul de acasa, la preturi foarte bune. Insa pe langa aceste doua avantaje semnificative exista si multe altele, precum zona in care este disponibil apartamentul, intrucat se poate alege locatia in functie de preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu