vineri, 1 iulie 2016

Modificarea Design-ului prin Inscriptionare

Serviciile de inscriptionare auto sunt foarte des intalnite in ziua de azi, fiind efectuate de un numar tot mai mare de ateliere. Clientii beneficiaza de servicii complete doar atunci cand colaboreaza cu firmele serioase, ce trebuie sa asigure consiliere inca de la prima etapa, cea a designului. Aceasta reprezinta o ocazie ideala pentru clientii care isi doresc un model mai complex care sa fie inscriptionat pe autoturism, de cele mai multe ori fiind vorba de sigla unei firme. Cu toate acestea, se vor efectua mai multe machete si teste pentru ca intr-un final sa se ajunga la produsul mult dorit.

Design si aplicare

Dupa stabilirea tuturor detaliilor cu privire la design, urmeaza imprimarea desenului pe autocolantul ales, prin intermediul unei imprimante de inalta calitate, capabila sa emita imagini de cea mai buna calitate la rezolutii inalte. Ulterior este nevoie ca autocolantul sa fie aplicat in conditii foarte bune, respectand toate cerintele producatorului, pentru o durata de viata cat mai lunga. De asemenea, cele mai serioase firme din domeniu asigura o garanatie de minim 12 luni pentru lucrarea efectuata.

Care sunt preturile?

Acestea variaza de la o companie la alta, insa de obicei, pentru a colanta integral un autoturism de clasa medie sau un sedan, tariful nu depaseste 1.500 de lei, pret foarte accesibil in comparatie cu vopsirea integrala, care este de pana la 4-5 ori mai costisitoare. Pe de alta parte, daca se doreste aplicarea unui logo pe doua dintre portiere presupune mult mai putin efort si autocolant si implicit un tarif mai scazut. Asadar, o firma care are flota de masini inscriptionata cu insemnele sale, va fi mult mai vizibila in trafic si va putea atrage mult mai multi clienti.

Protejarea vopselei


Este important de stiut ca folia aplicata nu aduce niciun prejudiciu vopselei originale, ci dimpotriva o protejeaza impotriva zgaraieturilor, razelor UV sau conditiilor meteo nefavorabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu