sâmbătă, 14 ianuarie 2017

De unde sa cumperi bilet avion spre Elvetia



Varfurile albe ale Alpilor, lacuri albastre, vai de smarald, peisaje pitoresti, cu siguranta ca iubitorii de natura nu se vor plictisi niciodata de Elvetia, care ofera, printre altele, si numeroase atractii culturale. Inmuiate in istorie, orase precum Zurich, Geneva sau Lausanne propun muzee excelente, galerii de arta, cladiri istorice si festivaluri cunoscute in toata lumea, atragand turisti ce provin din toate colturile globului. Capitala este Berna si se remarca prin centrul sau vechi, in timp ce granitele tarii sunt limitate de Germania, Italia, Austria si Franta. Astfel, un bilet avion Elvetia presupune foarte mult confort, deoarece exista zboruri directe catre diferite orase ale Romaniei, cele mai multe din Bucuresti, sunt efectuate in cel mai scurt timp, iar turistii se bucura de cele mai bune conditii.



Zurich

Cel mai mare oras al tarii, Zurich va multumi orice turist interesat de cultura, avand peste 100 de galerii de arta si 50 de muzee. De asemenea, dupa ce acestia vor obosi de la prea mult shopping, se vor putea relaxa la o plimbare cu barca pe lacul Zurich, fie vor putea sa exploreze muntii din apropiere, insa nici cei dornici de distractie nu vor fi dezamagiti, avand la dispozitie o multime de baruri si cluburi unde sa se bucure.

 
Berna

Cei care aleg un bilet avion Elvetia cu siguranta ca trebuie sa aiba in vedere vizitarea capitalei Berna, un oras medieval pitoresc, cu o istorie ce dateaza din secolul al XII-lea. Acesta este bine cunoscut pentru ceasul antic cu papusi, numit Zytglogge, insa printre atractii se numara si catedrala gotica din centrul vechi, Munster, iar cum simbolul orasului este ursul, acestia sunt expusi in punctele centrale. In plus, cei interesati de shopping vor aprecia centrul vechi care se intinde pe aproape 8 km, fiind una dintre cele mai mari zone de cumparaturi din intreaga Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu