vineri, 6 ianuarie 2017

Lenjerii de pat de lux pentru orice dormitor



In dormitor trebuie sa avem parte de cele mai bune conditii, intrucat, conform statisticilor, ne petrecem o treime din viata odihnindu-ne. Astfel, pentru cei care isi doresc sa se bucure de mai mult confort sunt disponibile o multime de variante de lenjerii de pat de lux, cu modele pentru toate gusturile. Locul ideal de unde pot fi achizitionate este Casa New Concept deoarece preturile sunt avantajoase pentru toate buzunarele, incepand de la 199 de lei, iar clientii au parte de numeroase alte beneficii.


Pentru orice dormitor

Gama de lenjerii disponibila pe site este una foarte variata, astfel incat este foarte usor de adaptat la orice dormitor, de la cele simple, la cele mai colorate sau cu diferite imprimeuri, Casa New Concept are pregatite toate dimensiunile, de la cele pentru o singura persoana, pana la cele king size.

Materiale de calitate

Cei care aleg lenjerii de pat de lux se bucura de confort datorita faptului ca acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, fiind foarte rezistente, placute la atingere, permit respiratia pielii, insa asigura si un aspect ideal. Mai mult, acestea nu sunt dificil de intretinut, iar clientii nu vor avea batai de cap, lenjeriile fiind spalate cu usurinta la masina automata, la cel mult 30 de grade, pe aceasta cale fiind evitat riscul ca imprimeul sa se strice. De asemenea, acestea pot fi si calcate, insa nu la mai mult de 120 de grade.



Usor de cumparat

Clientii Casa New Concept economisesc ore bune, intrucat magazinul online este foarte bine pus la punct si in cel mai scurt timp se pot vizualiza cateva zeci de produse. In plus, clientii pot sa profite de oferte 1+1 gratis, achizitionand asadar doua lenjerii la pret de una, iar pentru comenzile mai mari de 399 de lei, transportul este din partea casei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu